31 Temmuz 2009 Cuma

SÜPER BİR İŞ FIRSATI!!!!


WELLNESS ZENGİNLİĞİ FARKEDİN !!!

Ne Yaparsanız Yapın ama Bu Fırsatı Kaçırmayın...
Dünyaca ünlü ekonomist ve yazar, iki kez Amerika Birleşik Devletleri Başkanlarının ekonomi danışmanlığını yapan ve Success Magazin’in başyazarı Paul Zane Pilzer Wellness Endüstrisi’nin iş dünyasında en büyük güç olacağını öngörmüş ve Wellness Endüstrisi’nin 2010 yılı itibariyle de 1 trilyon dolarlık iş hacmine sahip olacak bir sektör olacağını söylemiştir.
En çok satanlar listesindeki kitabı “The Next Trillion: How the fortunes of the millennium will be created in the next Wellness Industry” ile Pilzer, insanların maruz kaldığı gerçeği paylaşmış, gelişmiş dünyanın yarısının neden sağlıksız ve aşırı kilolu olduğunu ve nasıl trilyon dolarlık gıda ve yine trilyon dolarlık sağlık ve “hastalık” sektörünün ekonomik çıkarlarına karşı yenik düştüğümüzü anlatmıştır.

WELLNESS DİSTRİBÜTÖRLÜĞÜ
işinin acili yetini görmeye başladık. İş adamları, ürünler ve servis hakkında eğitilerek kendi sağlık kalitelerini arttırırlar, daha sonra da müşteri tabanını ve ilişkilerini geliştirirler. Bu müşteriler, yani tüketiciler, sonra distribütörlerine geri döner, daha fazla ürün ve beslenme ve sağlık konularında daha fazla bilgi talep ederler.

İŞ TE SİZE FIRSAT ;

‘’ FIRSATLAR İLK BELİRDİĞİNDE NET DEĞİLDİR ; ÖYLE OLSALARDI HERKEZ ALIRDI ‘’ …
İŞ FELSEFECİMİZ ; JİM ROHN
HAYATINIZIN EN BÜYÜK VE EN SON FIRSATI

CİDDİYİM HAYATINIZDA DEĞİŞİM İSTİYORUM DİYORSANIZ

CİDDİ KİŞİLER İLE GÖRÜŞÜLÜCEKTİR ...

HAYELLERİNİZ 7 / 24 SİZE BİR TERCİH KADAR YAKIN

GÜNAY BEY’den Randevu Alınız

ULUSLARARASI DİSTRÜBÜTÖR
ULUSLARARASI SÜPERVİZÖR
WELLNESS DANIŞMANI

GÜNAY GÜLER

0536 288 17 59

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder